ball

Pakketten

Onze producten zijn vanzelfsprekend los verkrijgbaar, maar in onze visie komt de kracht van Voetbal Club 2000 pas echt naar voren als u de producten aan elkaar koppelt en als pakket gebruikt. Hiermee komt er automatisch structuur in de vereniging, wordt dubbel werk voorkomen en gezorgd voor continuïteit.

Natuurlijk is het mogelijk om zelf pakketten samen stellen door meerdere producten aan te schaffen (en worden daarmee automatisch aan elkaar gekoppeld), maar speciaal voor clubs zijn er vier pakketten gemaakt waarbij geprofiteerd kan worden van aantrekkelijke kortingen:

VC2000 Communiceer
Hiermee bundelt u de belangrijkste producten waarmee de club met de leden kan communiceren: club website, smartphone app en clubTV.

VC2000 Trainer
Hiermee bundelt u de belangrijkste producten voor trainers: maak een omgeving voor het technisch kader waar oefenstof gedeeld kan worden, een jaarplan gemaakt kan worden en waar de statistieken van spelers bijgehouden kunnen worden

VC2000 Organiseer
Hiermee bundelt u de belangrijkste producten die uw club helpen in de organisatie. Denk aan het programma van competitie- en oefenwedstrijden, een scheidsrechtersplanner, automatische kleedkamerindeling, etc.

Alles in 1
Hiermee bundelt u al onze producten. Verbind alle geledingen van de club met elkaar. Als een trainer voor het spelervolgsysteem een doelpunt invoert, wijzigt bijvoorbeeld de topscoorders-ranglijst op de website van de club direct mee. Organiseer de vereniging vanuit de meest logische plek: de eigen website van de club.

Klik hier om aan te melden.