ball

De Beste Coach

In het spel 'De Beste Coach' kan iedereen een team van 11 spelers van jouw club samen stellen, waarbij je uit elk team maximaal één speler mag kiezen. Wanneer een speler in het weekend een doelpunt maakt, dan verdien de deelnemer punten voor elk gemaakt doelpunt. Hoeveel punten er behaald worden, verschilt per speler. Een veel scorende speler levert immers minder punten op dan een spelers die nog niet of minder scoren. Daardoor worden automatisch naast aanvallers ook verdedigers en middenvelders gekozen.

Elke maandag kan de stand worden bijgewerkt en kunnen de nieuwe punten voor de verschillende spelers automatisch worden berekend. Vanaf dinsdag tot en met vrijdag kunnen de deelnemers dan hun team wijzigen.

Het leukste is dat naast de selectieteams juist ook uit de lagere teams gekozen kan worden, maar uiteindelijk kies je als competitieleider zelf welke teams er wel en niet meedoen. Door deze spelvorm en dat alles zoveel mogelijk geautomatiseerd is, kunt u zonder veel moeite dit spel opzetten en beheren. De spelers kunt u bijvoorbeeld gewoon importeren vanuit Sportlink en in de ideale situatie vullen de (meeste) leiders zelfs zelf de doelpuntenmakers in.

Deze 'social game' is ongetwijfeld het onderwerp van gesprek op de club en geeft nog meer interesse in de uitslag (en natuurlijk de doelpuntenmakers) van andere teams.
€ 69,=
Prijs per 12 maanden en excl. BTW

Dit product is inbegrepen in het volgende pakket:

Videopresentatie

Anderen kochten ook

Spelervolgsysteem app
De spelersstatistieken ook
via een app bijhouden
€ 59,=
Nieuwsbrief
Informeer de leden
periodiek
€ 49,=
Programmaboekje
Maak het programmaboekje
digitaal
€ 19,=
Teamcommunicatie
Alle teamcommunicatie
op één plek
€ 69,=