ball

Waarom kan ik een speler alleen op een datum afwezig zetten?

Waarom kan ik een speler alleen op een datum afwezig zetten? Ik wil juist graag kunnen aangeven dat een speler een bepaalde training er niet is.

We hebben er voor gekozen om dit met behulp van de datum te doen. Dus als de training aanstaande donderdag plaats vindt, kun je een speler op die donderdag op afwezig zetten.

Dit doen we voornamelijk omdat niet alle activiteiten altijd al gepland zijn. Stel een speler geeft aan over twee weken er niet te zijn, maar u heeft voor die datum nog geen training aangemaakt. Dan zou u eerst die training moeten aanmaken, alvorens die speler op afwezig te kunnen zetten.

Nog duidelijker wordt als een speler aangeeft in een weekend waarin nog geen wedstrijd is gepland op vakantie te gaan(bijvoorbeeld een inhaalweekend). Als op een later moment toch een wedstrijd wordt ingepland, ziet u meteen dat die speler afwezig is.  

Daarom kiezen we dus voor de datum. U geeft dus de datum van de activiteit aan waarop een speler er niet is en ons systeem koppelt de afwezigheid van een speler meteen aan een training of wedstrijd van die dag.