ball

Roosters

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Elke week zijn er weer duizenden vrijwilligers in de weer om veld- of bardienst te draaien, schoon te maken, en nog veel meer.

Belangrijk is dat dit goed georganiseerd wordt. Met het pakket 'Roosters' kunt u eenvoudig roosters maken voor de verschillende taken binnen uw vereniging en deze aan personen of teams toe te wijzen (bijvoorbeeld een bardienstrooster). Van hieruit kunt u bijvoorbeeld reminders sturen om er voor te zorgen dat mensen hun vrijwilligerstaak vergeten en zo te voorkomen dat andere vrijwilligers weer in de problemen komen.

Punten
Sommige verenigingen hebben inmiddels moeten besluiten om
vrijwilligerswerk te verplichten onder de ouders/spelers van de vereniging. Met ons pakket kunt u punten toewijzen aan iedere taak waarbij iedereen een aantal punten per jaar moet behalen.

Zelf invullen
Een andere optie van het pakket is om uw leden zelf hun taken uit te laten kiezen. Op die manier kan ieder lid aan de hand van hun eigen agenda kiezen wat voor hun het meest geschikte moment is om de vereniging te helpen.
€ 89,=
Prijs per 12 maanden en excl. BTW

Dit product is inbegrepen in het volgende pakket:

Videopresentatie

Anderen kochten ook

Teamcommunicatie
Alle teamcommunicatie
op één plek
€ 69,=
Programmaboekje
Maak het programmaboekje
digitaal
€ 19,=
Wedstrijdprogramma
Eenvoudige import
vanuit Sportlink
€ 59,=
Spelervolgsysteem
Volg de ontwikkeling
van de (jeugd)spelers
€ 199,=