ball

Trainersomgeving

De trainersomgeving van Voetbal Club 2000 is een plek voor alle trainers en leiders van de club waar de beschikbare kennis gedeeld kan worden en deze helemaal kan inrichten naar uw vereniging.

Oefenstof
Eén van de mogelijkheden van de trainersomgeving is om oefenstof te delen. Wellicht heeft u als verenging al oefenstof gemaakt en staat deze ergens op een USB of in de cloud. Via een trainersomgeving kunt u alles op 1 plek centreren en kunt u toegang tot deze gegevens makkelijk aanpassen. Als een trainer vertrekt zijn de rechten makkelijk aangepast en kun je als vereniging makkelijk door.

Tekenprogramma
Binnen de trainersomgeving van Voetbal Club 2000 heeft u ook de beschikking over een tekenprogramma waarmee u zeer eenvoudig op een PC of Mac oefenvormen kunt maken en deze eenvoudig kan delen met andere trainers binnen de club.

Trainingen
Ook bieden we een tool aan waarmee van de losse oefenvormen volledige trainingen gemaakt kunnen worden. Als voorbeeld kan bijvoorbeeld de hoofdtrainer C gevraagd worden om elke training die hij/zij geeft ook in de trainersomgeving te zetten. Hier kunnen dan de (vrijwillige) trainers weer gebruiken om in hun eigen trainingen te gebruiken.

Jaarplan
Als de club nog een stap verder wil gaan, dan is het zelfs mogelijk om een compleet jaarplan te maken die elk jaar weer gebruikt kan worden. Als deze gemaakt wordt met onze software is het aanpassen van een enkele oefenvorm of training van dit jaarplan zeer eenvoudig.

Jeugdplan en maandthema's
In de trainersomgeving is ook ruimte voor bijvoorbeeld een jeugdplan (altijd voor iedereen beschikbaar) of zelfs ruimte om de maandthema's te publiceren.

Zowel voor grote als kleine clubs
Omdat u zelf kiest welke opties u allemaal gebruikt, is de trainersomgeving zowel voor kleine als grote clubs te gebruiken. U hoeft namelijk niet alle mogelijkheden aan te zetten of te gebruiken.€ 129,=
Prijs per 12 maanden en excl. BTW

Dit product is inbegrepen in het volgende pakket:

Updates

Update 5 januari 2016 : Het herhalen van trainingen in een jaarplan
Update 5 januari 2016 : Het kopiëren van een jaarplan naar een andere leeftijdscategorie
Update 5 januari 2016 : Het tonen van een kalender van een jaarplan
Update 18 december 2015: Een tweede manier om oefenvormen aan uw training toe te voegen

Handleidingen

Drie stappen om een trainer toe te voegen (25 september 2015)
Stap 1: Een trainer toevoegen aan een club
Stap 2: Een account maken voor een trainer
Stap 3: Een trainer de juiste rechten geven

Anderen kochten ook

Scheidsrechtersplanner
80% tijdsbesparing voor
scheidsrechtercoördinatoren
€ 49,=
Spelervolgsysteem
Volg de ontwikkeling
van de (jeugd)spelers
€ 199,=
ClubTV
Koppel de website met
de tv in de kantine!
€ 99,=
Programmaboekje
Maak het programmaboekje
digitaal
€ 19,=